Pikler driehoek te huur

Jongbrein heeft een Pikler driehoek te huur. De Pikler driehoek moedigt kinderen aan om in eigen tempo te leren staan, klimmen en klauteren. Hierbij worden de motorische vaardigheden ondersteund en bevorderd het klimmen en klauteren op de Pikler driehoek het zelfvertrouwen van het kind. Klimmen met behulp van de driehoek is ook goed voor het ontwikkelen van de balans en het evenwicht. De driehoek is geschikt van kinderen vanaf 9 maanden en tot een gewicht van 80 kilo.

Klimmen en klauteren op de Pikler driehoek.

“Door de planken van de Pikler driehoek om te draaien, weg te halen of in hoogtes te variëren ontstaan er weer nieuwe spelvariaties”

Eindeloos variëren

Door de planken van de pikler driehoek om te draaien, weg te halen of in hoogtes te varieren ontstaan er weer nieuwe spelvariaties. Daarnaast nodigt de driehoek uit voor open spel. Hang er een deken overheen en je hebt een leuke tent. De driehoek kan ook gebruikt worden als babygym. Door je baby onder de driehoek neer te leggen en speeltjes aan de spijlen te hangen wordt je baby al flink uitgedaagd om te bewegen. Een kind zal met dit speeltoestel zelf veel nieuwe spellen ontdekken.

Veiligheid

De Pikler driehoek bestaat uit een driehoek (inklapbaar). Deze is vast te zetten met de bijgeleverde schroeven. Een glijbaan met opstaande rand en een kippenplank die aan beide zijdes een eigen functie heeft. De ene kant voorzien van treden voor het echte klimwerk en de andere kant glad voor eindeloos glij plezier. De pikler driehoek is gemaakt van hout en glad geschuurd. De driehoek is voorzien van een beschermende laag (lijnolie) die veilig is voor kinderen.

Het gemak van huren

Hoe vaak zie je dat kinderen maar tijdelijk iets leuk vinden. Of je koopt iets waar ze letterlijk nooit naar om hebben gekeken. Je wilt als ouders je kind de juiste ondersteuning bieden zodat kinderen in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Daarom biedt Jongbrein de prikler driehoek te huur aan. Voorkom hoge aanschaf prijzen en ervaar wat de Pikler driehoek voor jouw kind kan doen.

Kosten

weekmaand
Pikler driehoek groot (zonder planken)€15,-€55,-
Pikler driehoek klein (zonder planken)€10,-€35,-
Glijbaan (met opstaande rand)€5,-€17.50
Kippenplank (aan 2 zijdes te gebruiken)€5,-€17.50
Vooraf te betalen: €50,- borg. Deze krijg je retour bij het inleveren in de oorspronkelijke staat.

Wil je meer weten over de Pikler driekhoek of wil jij de Pikler driehoek huren? Neem dan contact op via het contactfomulier.