Verzenden en retour

Aanleveren contactgegevens

Tijdens je bestelproces in de webshop van Jongbrein ben jij zelf verantwoordelijk voor het invoeren van de juiste contactgegevens. Heb jij de verkeerde contactgegevens door gegeven? Neem dan z.s.m. contact op via webshop@jonbrein.nl. We doen dan onze uiterste best om de gegevens nog te wijzigen indien mogelijk.

Levertijd en kosten

Bestel jij een product uit de webshop van Jongbrein? Dan wordt je bestelling binnen twee werkdagen verzonden. Na het verzenden van jouw product ontvang je van DHL een persoonlijke track en trace code zodat jij kunt volgen wanneer jouw pakket geleverd wordt. De levering zal over het algemeen binnen twee werkdagen na verzending bij jou afgeleverd worden.
Is het product niet op voorraad in de webshop of kan het door een andere reden niet binnen twee werkdagen naar jou worden verzonden dan wordt je hier persoonlijk van op de hoogte gesteld. Er wordt dan afgesproken op welke termijn het product geleverd kan worden.

De leveringen verlopen via de postbode of de pakketbezorger van DHL. Afhankelijk van het gewicht van je gekozen product. De verzendkosten zijn als volgt:

  • € 3,75 voor bestellingen die door de brievenbus passen (100 gram – 2kg)
  • € 5,75 voor pakketten die niet door de brievenbus passen (100 gram- 20kg)
  • Voor verzending naar België zijn de standaard verzendkosten € 9,75
  • Voor verzending naar Duitsland zijn de standaard verzendkosten € 10,00

Betalen kan via:

iDeal
Bancontact
Sofort

Bedenktijd en retour

Ben jij niet tevreden over je aangekochte product? Dat kan! Ongeacht de reden heb jij altijd het recht om je product binnen 14 dagen retour te sturen aan Jongbrein kind- en gezinscoaching, Houkeweg 16, 8604GA Sneek. Om je retourmelding in orde te maken vragen wij je vooraf contact op te nemen via webshop@jongbrein.nl.

Besluit jij je product retour te sturen? Jij krijgt dan je volledige aankoopbedrag terug gestort op je rekening inclusief de verzendkosten. De verzendkosten voor retournering komen voor de rekening van de klant. Zorg ervoor dat je het pakket voldoende gefrankeerd en goed beschermd retour doet aan Jongbrein kind- en gezinscoaching. Raadpleeg voor de exacte verzendtarieven de website van je vervoerder.

Maak jij gebruik van je herroepingsrecht dan dien je het product ongebruikt en indien mogelijk in de oorspronkelijke verpakking, zonder beschadigingen retour te sturen aan bovenstaand postadres.
Jongbrein kind- en gezinscoaching zal het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terugstorten op rekening van de klant.

Stuur jij echter het product beschadigd terug of is de verpakking en hierdoor de inhoud van het pakket meer beschadigd dan nodig? Dan berekend Jongbrein kind- en gezinscoaching de waardevermindering van het product door naar de klant.

Product ruilen?

Bestel jij een product uit de webshop van Jongbrein maar wil je dit bij nader inzien liever ruilen voor een ander product? Dat is geen probleem. Om het inruilen van de producten in orde te maken vragen wij je vooraf contact op te nemen met: webshop@jongbrein.nl. Wel zijn de kosten voor retourneren en ruilen van je product voor de rekening van de klant.