Vaardigheidstraining met Swieber

Wie is Swieber?

Swieber is het ondeugende konijn van Jongbrein kind- en gezinscoaching. Swieber komt ontzettend graag bij jouw kind logeren. Kinderen kijken hier vaak al wekenlang naar uit om samen met hem de leukste avonturen te beleven. Swieber is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar.

Swieber in de bloemenvaas
Swieber zet het toilet ondersteboven

Wat zit er in de tas van Swieber?

Kleding en verzorgingsspullen van Swieber. Leuke creatieve opdrachten voor je kind en prachtige prentenboeken om samen te lezen.

Wat zit er in de tas van Swieber?

Waarom Swieber als logé?

Hoewel het voor ons als volwassenen vaak erg nutteloos lijkt, kan een (gast) knuffel voor kinderen een groot verschil teweeg brengen in de alledaagse dingen.

Swieber het konijn kan jouw kind namelijk helpen om bij bepaalde vaardigheden wat ondersteuning te bieden. Je kunt hierbij denken aan eten, slapen en het trainen van de zindelijkheid. Swieber is niet alleen ontzettend gezellig maar ook ontzettend goed voor de ontwikkeling van je kind.

  • Het geeft je kind verantwoordelijkheidsgevoel
  • Swieber geeft je kind veiligheid
  • Daarnaast creëer je rijke taalmomenten met de komst van Swieber.
  • Het geeft je kind meer zekerheid.
  • Het helpt bij de ontwikkeling van de zelfstandigheid.

Hoe gaat het logeren in zijn werk?

Mag Swieber een week(end) bij jullie logeren? Meld je dan aan via het contactformulier van Jongbrein. Swieber wordt kosteloos bij jullie thuis gebracht wanneer je binnen een straal van 10km vanaf Jongbrein kind- en gezinscoaching in Sneek woont. Hij heeft alles mee voor een week(end) logeren bij jouw kind. Swieber wordt ook weer opgehaald op afspraak.

Zijn er ook kosten verbonden aan een logeerweek(end)?

Swieber komt geheel kosteloos naar je toe om jouw kind een week(end) te vergezellen. Het enige wat jij hoeft te doen is de grappigste foto met Swieber in jullie logeerweek(end) te delen op social media. Hierbij een kleine gepaste beschrijving.

Door deelname met deze actie help je Jongbrein kind- en gezinscoaching wat meer naamsbekendheid te geven. De leukste gedeelde foto op social media ontvangt een spel ‘Kletskousjes’ ontwikkeld door Jongbrein kind- en gezinscoaching.