“Een kind dat lastig gedrag vertoont is niet moeilijk. Hij heeft het moeilijk en wil ons heel graag wat vertellen!”

Persoonlijk coachingstraject

Elk kind is uniek en vraagt om een andere manier van benaderen, dat is mijn visie. Wat voor het ene kind prettig is hoeft voor de ander niet prettig te zijn. Dat betekent dat Jongbrein het traject voor kindercoaching en/of gezinscoaching afstemt op jou, je kind en je gezin. Samen gaan we op zoek naar inzichten en antwoorden waarmee we gericht aan de slag kunnen.

Weet dat het goed is zoals je bent! Ieder mens heeft zijn eigen talenten, kwaliteiten en unieke eigenschappen. Het is de uitdaging om die te ontdekken en te kunnen versterken. Als je weet wat je talenten en kwaliteiten zijn krijg je waardering voor jezelf. Daarmee ontstaat zelfrespect. Iemand met zelfrespect en kennis van zijn eigenwaarde staat sterker in het leven.

Jij als ervaringsdeskundige

Jij als ouder bent de grootste ervaringsdeskundige van je eigen kind. Als coach begeleid ik jullie en loop ik een stukje mee op jullie pad. Ik geef jullie handvatten zodat jullie zelf weer gericht verder kunnen.

Twijfel je of of jouw (opvoed)vraag wel past bij een kind en gezinscoach? voel je vrij om vrijblijvend contact op te nemen. Samen kunnen we kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

Visie van Annetta Hoekstra-Bootsma