Ervaringen

Zo mooi om te zien hoe onze dochter van Annetta leert

Erg blij en tevreden met Annetta en haar omgang met onze dochter. Ze weet voor onze dochter bepaalde dingen inzichtelijk te maken, ze staat daardoor steviger in haar schoenen. Zo mooi om te zien hoe onze dochter van Annetta leert, dit mee neemt en uitvoert. Ze gaat met veel plezier naar Annetta toe.
Wanneer er een coachingmoment is geweest, worden wij als ouders daar goed van op de hoogte gebracht. Ze praat ons bij en we krijgen een verslag via de mail.
Jongbrein/Annetta is absoluut een aanrader!!

Ilona Petersohn

Een prettige begeleiding met concrete, hands-on adviezen

Geweldige coaching! Ze weet waar ze het over heeft. Een prettige begeleiding met concrete, hands-on adviezen die gemakkelijk zijn toe te passen binnen het gezin. De producten in de webshop bieden een mooie aanvulling daarop. Erg tevreden!

Celina Folmer-Bakker

Onze dochter vindt het altijd leuk om naar haar toe te gaan.

Het eerste contact met Annetta voelde meteen goed. Ze luistert aandachtig, vat helder samen en legt de focus op de juiste dingen. Ze gaat spelenderwijs, creatief en met veel aandacht te werk, dus onze dochter vindt het altijd leuk om naar haar toe te gaan. En we zien al mooie vooruitgang. Ben je op zoek naar een kinder- of gezinscoach in Friesland? Dan raad ik Annetta ten zeerste aan!

Amarante Voogsgeerd-Snellen

Jongbrein heeft ons enorm geholpen

Toen wij pleegouders werden van een meisje van 2 jaar vol in haar peuterpubertijd waren wij als nieuwe ouders enorm zoekende. We hebben zelf geen kinderen en daarom zoekende naar nieuwe dagritmes, activiteiten en naar een nieuwe balans in het gezin. Jongbrein heeft ons enorm geholpen. Met een flinke dosis begeleiding, sturing en dagritme kaarten hadden we in een sneltrein vaart een mooie nieuwe balans ontdekt en daarmee konden we gelijk inzetten op veilige hechting van ons pleegdochtertje. Ik kan iedereen deze begeleiding aanraden. Je kunt je nooit voorbereiden op het echte werk als pleegouder, wat na een plaatsing soms best eenzaam kan voelen. Annetta haalde deze onzekerheid en eenzaamheid weg en we hebben hiermee een goede basis gelegd. Dank je wel Annetta, namens ons alle drie!

Anna

Wij zien een hele grote positieve verandering

Wij zien een hele grote positieve verandering bij onze zoon na het opvoedconsult. Hij is vrolijker en vindt het helpen in huis ontzettend leuk! (Hij had laatst de tafel gedekt). We zijn met behulp van jou tips een paar keer het gesprek met hem aangegaan als hij zei dat hij zijn oma miste, sindsdien zegt hij minder vaak dat hij oma mist. Ontzettend bedankt voor je fijne hulp en tips! We hebben er ontzettend veel aan gehad.

Mirjam

Van begin tot eind stond ze voor ons klaar

We zijn heel blij dat we gekozen hebben voor een opvoedconsult bij Jongbrein. Annetta is heel vriendelijke en professioneel. Ze heeft echt naar ons verhaal geluisterd en een persoonlijk plan geschreven waar we stap voor stap mee aan de slag zijn gegaan. Van begin tot eind stond ze voor ons klaar. We zouden haar zeker aanraden.

Nicole

Oprecht betrokken. Erg fijne coach!

Uitgebreide tips en adviezen van Annetta gekregen om met onze dochter in gesprek te kunnen op het moment dat ze niet zo lekker in haar vel zat. Handvatten hoe in bepaalde situaties te reageren. We hebben er erg veel aan! Zo fijn om te zien dat onze dochter er van op fleurt. Annetta is erg geïnteresseerd en blijft ook op de hoogte van hoe het gaat. Oprecht betrokken. Erg fijne coach!

Ilona

Ik vond de samenwerking ontzettend prettig!

Ik heb jou benaderd omdat ik al een aantal maanden met wat vraagjes zat over het gedrag van een peuter. Ik volg jou al een ruime tijd via instagram en je geeft altijd hele mooie, laagdrempelige tips die voor iedereen haalbaar zijn. Ik heb je via privé bericht benaderd en kreeg heel snel al een fijne reactie. Je bent er gelijk serieus op ingegaan.  Je hebt een ontzettend mooi plan voor ons opgesteld.. met ontzettend veel tips en weetjes die wij zeker heel goed gaan en kunnen gebruiken! Ik vond de samenwerking ontzettend prettig! En ga je aan veeeeel ouders tippen!! Ontzettend bedankt!!

Elise

Professionele coaching

Professionele coaching, goed inlevingsvermogen en doelgerichte adviezen. Zo hebben wij Annetta’s inzet ervaren in de tijd dat ze bij onze kinderen betrokken was. Uitdagingen op het gebied van coaching zijn haar wel toevertrouwd.

Liesbeth van der Veen

Een aanpak die bij je past en waar je echt iets mee kunt.

Wat ik erg fijn vind aan de aanpak van Annetta is dat zij met haar adviezen echt probeert aan te sluiten op jouw specifieke situatie/hulpvraag. Ze komt niet met algemene opvoedtrucjes, maar kijkt naar wat jij belangrijk vindt in de opvoeding en borduurt daar op verder met haar adviezen. Zo kom je tot een aanpak die bij je past en waar je echt iets mee kunt.

Jeanine

Nieuwsgierig wat Jongbrein voor jouw kind en gezin kan betekenen?

Lees meer over onze diensten en meld je vrijblijvend aan.

kindercoaching

Kindercoaching

Kindercoaching is voor kinderen die ergens op vastlopen en het probleem niet zelf kunnen oplossen. Als kindercoach leer ik je kind hoe hij beter kan omgaan met de voor hem moeilijke situaties.

 • Zie je dat je kind niet lekker in zijn vel zit?
 • Krijg je de vinger niet op de zere plek of weet je niet hoe hiermee om te gaan?
 • Wil je weten wat er zich in het hoofd van je kind afspeelt?
 • Kun je wel wat praktische tips, adviezen en handvatten gebruiken?
 • Heb je behoefte aan deskundig advies en begeleiding voor jou en je kind?

Meer informatie over kindercoaching.

Gezinscoaching

Gezinscoaching

Bij gezinscoaching kijken we naar de kwaliteiten en talenten van elk gezinslid om weer saamhorigheid in jouw gezin te creëren. Het coachingtraject richt zich op onder meer de (gedrags)problemen van jouw kind en het ontwikkelen van de sociale relaties binnen het gezin.

 • Hebben jouw kinderen veel ruzie?
 • Heerst er een negatieve sfeer in huis?
 • Heb je behoefte aan beter contact met je kinderen?
 • Wil je inzicht in de kwaliteiten en talenten van jou en je gezinsleden, deze ontwikkelen en versterken?

Meer informatie over gezinscoaching.

Opvoedconsult

Opvoedconsult

In een opvoedconsult kun je een specifieke opvoedvraag kwijt over jouw kind. Het opvoedconsult biedt jou een luisterend oor en een steun in de rug. Je krijgt deskundig advies, tips en handvatten waar je gericht mee aan de slag kunt in de praktijk.

 • Wil je weten wat er in het hoofd van je kind omgaat en je kind leren begrijpen?
 • Heb je behoefte aan praktische tips, adviezen en handvatten die jou en je kind verder gaan helpen?
 • Wil je antwoord op jouw opvoedvraag?
 • Heb je behoefte aan deskundig advies en begeleiding tijdens dit proces?

Meer informatie over het opvoedconsult.