Warmte en rust

De Jongbrein praktijkruimte is aan huis gevestigd. Hier ga ik met ouders en kinderen in gesprek. Ik vind warmte en rust belangrijk in mijn coaching. Daarom straalt de praktijkruimte deze sfeer ook uit.

Spelmateriaal in de praktijkruimte

In de praktijkruimte staat een kast vol ontdekkingsmateriaal. Spelletjes en speelgoed, want kindercoaching is niet alleen maar praten. Spel helpt mij als kindercoach bij de gevoelige plek te komen.

Tijdens de kindercoaching en gezinscoaching gebruik ik diverse spellen. Je kunt hierbij denken aan: het lekker in je vel spel, kwaliteitenspel, schatgravers, praatplaatjes of mijn handpop Fien. Met deze spellen krijg ik de mogelijkheid om echt te ontdekken wat er allemaal in het hoofd van je kind omgaat.

Jongbrein kind- en gezinscoaching heeft ook divers eigen spelmateriaal ontwikkeld dat ondersteuning kan bieden in jouw gezin. Denk hierbij aan de Kletskousjes, dit zijn kletskaarten voor het hele gezin of diverse beloningsposters als hulpmiddel om het leerproces van je kind een extra stimulans te geven. Nieuwsgierig? Neem gerust eens een kijkje in de webshop.

Veiligheid

Het belangrijkste is dat jouw kind zich op zijn gemak voelt bij mij. Dat hij zichzelf kan zijn en zich durft open te stellen.

Door mijn kennis en ervaring heb ik voelsprieten ontwikkeld waarmee ik haarfijn aanvoel wat jouw kind nodig heeft. Lees hier meer over de werkwijze van Jongbrein.

“Door mijn kennis en ervaring heb ik voelsprieten ontwikkeld waarmee ik haarfijn aanvoel wat jouw kind nodig heeft.”