Kindercoaching van Jongbrein

Zorgeloos opgroeien is niet bij iedereen vanzelfsprekend. Als ouder kun je je soms behoorlijk machteloos voelen. Je ziet dat je kind niet gelukkig is maar je kan je vinger er niet opleggen, wat is er nou precies aan de hand? Je kind zit overduidelijk niet lekker in zijn vel, gedraagt zich de laatste tijd anders en is niet happy. Het enige wat jij als ouder wilt is je kind gelukkig zien. De kindercoaching van Jongbrein kan jou hierbij helpen.

kindercoaching

“Het enige wat jij als ouder wilt is je kind gelukkig zien.”

Voor wie is kindercoaching?

Kindercoaching is voor kinderen die op een bepaald moment vastlopen en zelf het probleem niet kunnen oplossen. Als kindercoach leer ik kinderen hoe zij beter om kunnen gaan met de voor hun moeilijke situaties.

Kindercoaching is een tijdelijke begeleiding. Samen gaan we op zoek naar de kwaliteiten en talenten van het kind zodat er een positieve verandering plaatsvindt en het kind kan werken aan een oplossing. Als ouder/verzorger krijg jij gedurende het coachingstraject informatie en adviezen hoe jij thuis je kind verder kunt helpen in de ontwikkeling. Vaak kunnen we er met een paar sessies er al voor zorgen dat je kind weer straalt.

Waar kan een kindercoach bij helpen?

Als kindercoach bied ik hulp bij diverse problemen. Je kunt hierbij denken aan angsten, slecht slapen, onzeker of verdrietig zijn, driftbuien, piekeren, faalangst, scheiding, pesten, rouwverwerking, hooggevoeligheid, concentratieproblemen, negatief zelfbeeld, moeilijk vriendjes kunnen maken of vage terugkerende klachten zoals hoofdpijn, buikpijn.

herken jij geen van bovenstaande problemen maar speelt er bij jullie een ander probleem. Neem gerust contact met mij op en samen kijken we wat ik voor jou en je kind kan betekenen.

Kindercoaching met handpop Fien
High five met handpop Fien

Ervaringen: